FINANCIËLE PLANNING NOORDWIJKERHOUT

Financiële planning Noordwijkerhout?  Voor financiële planning in Noordwijkerhout hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn dan wel niet gevestigd in Noordwijkerhout, maar in de regio. More Advice Financiële planning is gevestigd in Oegstgeest, dus op ongeveer 15 minuten rijden vanuit Noordwijkerhout. Wij zijn uw financiële huisarts op het gebied van financiële planning bij scheiding, vermogensopbouw of bijvoorbeeld voor een hypotheek. 

Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

FINANCIËLE PLANNING NOORDWIJKERHOUT

Bij het opstellen van een financiële planning bekijken wij de diverse stadia in uw leven. Wij kijken naar uw wensen, nu en in de toekomst. Welke stappen moeten er nu genomen worden om uw doel voor later te realiseren?

Gaat dat lukken met uw huidige inkomsten en uitgaven en wat moet daar voor gebeuren als dat niet zo is? Dit zijn enkele facetten die we als financieel planner met u bespreken. 

U zoekt financiele planning in Noordwijkerhout op het gebied van:

  • Pre-relatie advies: afstemming belangrijke informatie t.b.v. inhoud huwelijkse/partnerschapsvoorwaarden of samenlevingscontract met notaris.
  • Analyse van inkomensrisico’s bij: echtscheiding, overlijden, arbeidsgeschiktheid & werkloosheid
  • Hulp bij scheiden op financieel gebied (bijv. het opmaken convenant, verdeling, alimentatieberekeningen, ouderschapsplannen)
  • Het aanreiken van oplossingen om de negatieve gevolgen van inkomensrisico’s te beperken
  • Financiële planning i.v.m. mogelijke opname in zorginstelling
  • Financiële planning bij ondernemen
  • Estateplanning; wij geven inzicht in de erfrechtelijke gevolgen, indien u onverhoopt overlijdt en advies over het voorkomen van deze gevolgen of aanpassen van deze gevolgen.

Dus, op zoek naar financiële planning in Noordwijkerhout?

More Advice is graag uw partner. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Kosteloos.

LIFE EVENTS

Wij zorgen voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

Wij zijn uw persoonlijke financiële huisarts. U kunt alle of een gedeelte van uw financiële zaken, zorgen en taken met ons delen en bij ons neerleggen. U staat er niet alleen voor! Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.