Referenties

Wie gingen je voor en hoe hebben zij mijn dienstverlening ervaren?

Suzanne benadert financieel plannen vanuit de grotere vraag waar je op lange termijn gelukkig van wordt – en stippelt dan kundig en precies met jou als klant de financiële weg daar naar toe uit.

Hein Greven

01-02-2023

Een zeer helder actiepuntenlijstje om documenten aan te leveren. Gevolgd door een helder en inzichtelijk gesprek waardoor ik een veel beter zicht kreeg op mijn financiële positie na een scheiding. En een passend advies om het vervolg van verdere financiële wendingen in de juiste banen te leiden. Suzanne geeft je duidelijkheid en was op een prettige manier betrokken bij mijn persoonlijke situatie en wensen.
Nadine Muller

11-10-2022

“Suzanne de Moor is zeer toegankelijk en zij reageert zeer adequaat en tijdig. Een gesprek met Suzanne is niet alleen zeer informatief, maar zij is naast de zakelijke kant ook buitengewoon betrokken, meedenkend, inlevend en geeft goede adviezen. Suzanne is echt een ervaringsdeskundige. Ik kan haar zeker aanraden.”

Max

Ik wilde graag mijn financiële situatie goed in beeld krijgen in deze fase van mijn leven: op weg naar het pensioen en wat dan? Samen met Suzanne heb ik een goed beeld gekregen van mijn mogelijkheden. Ook heb ik nu beter overzicht van mijn verschillende financiële producten en wat ik ermee kan en wat ik daarvan kan verwachten. Hiermee kan ik mijn financiële toekomst beter plannen. Door de gesprekken met haar heb ik meer inzicht en door haar uitzoekwerk meer overzicht. Dit alles in een prettige sfeer en respect voor mijn wensen. Het was mijn eerste ervaring met een financieel adviseur en deze is goed bevallen. Heel blij dat ik met deze “financiële huisarts” in zee ben gegaan. Ook de uiteindelijke rekening vond ik in verhouding tot de geboden tijd en kwaliteit.

C. v/d M

22-06-2022

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.