Mini retreat Life Planning

 

Ontspanning en inzichten. Trakteer jezelf op een heerlijke dag. Laat je lichaam ontspannen en je geest verhelderen. Ontdek de kracht van life planning.

 

Leef NU! Ontdek, verwonder en lever jouw unieke bijdrage aan deze wereld. Later lijkt ver weg, maar NU is tastbaar. Later komt sneller dan je denkt. Vrijheid geeft je vleugels. ⭐ Wat zou jij doen met jouw tijd als je niet weet wanneer je laatste dag op aarde is? Wat zou je loslaten? Veranderen? Op welke manier? Het leven is geen generale repetitie en kostbare tijd glipt weg in de drukte van alledag.
 
 
 
 
 

Het programma

  • Een liefdevolle ontvangst en geniet van een heerlijke kop cacao, die je hartchakra opent en je verwarmt.
  • Ontspan je tijdens een rustgevende yogales, inclusief meditatie, waarbij je helemaal tot rust komt en je innerlijke balans herstelt.
  • Een boeiende workshop over lifeplanning waarbij je inspiratie krijgt om je leven vorm te geven op de manier die bij je past.
  • Afsluiting, om jullie niet met een lege maag weer op pad te sturen kun je genieten van een vegetarische soep met brood en smeersels om je energie op peil te houden.

 

Praktisch: Bij het drinken van cacao raad ik aan om van tevoren weinig te eten. Trek gemakkelijke kleding aan in laagjes zodat je comfortabel kunt bewegen. Gratis parkeren. We kijken er naar uit je te verwelkomen!

 

 

❤ Mini retreat life planning ❤


Op weg naar het onbekende kun je stil staan, de dagelijkse controle los laten en ontspannen!  Tijdens deze dag verbind je weer met jezelf. Daarnaast volg je een inspirerende workshop life planning. Dus waar wacht je nog op? Geef je op door een mail te sturen met je interesse in deze retreat naar suzanne@moreadvice.nl. 

HET PROGRAMMA

In deze eerste fase gaan we aan de slag met de verkenningsfase van life planning.

Deze verkenningsfase bestaat uit het ontdekken wat je belangrijk vindt en luisteren naar de stem van jouw hart.❤

Prijs

€ 66,- 

De start van jouw lifeplanning: een middag vol ontspanning en inspiratie. Voel je de druk om van alles te moeten? Tijd om die automatische piloot uit te schakelen en te genieten van het hier en NU. Even een mini break, even stilstaan om vooruit te kunnen vliegen. Deze mini retreat is een bijeenkomst waar de meerdere elementen bijdragen aan een mooie samenkomst. Samen zorgen we voor een veilige bedding waardoor je dichter bij je zelf komt, dieper kan voelen en bewuster kan zijn. Door het dieper voelen kun je wellicht jouw ware dromen ontdekken en omarmen. We gaan ook aan de slag met jouw relatie tot geld, want geld kan soms een stiekeme spelbreker zijn. En zelfliefde? ❤ Die geven we je cadeau door deel te nemen aan deze middag. In deze eerste verkenningsfase van lifeplanning ga je ontdekken wat jij belangrijk vindt en luister je naar de stem van je hart. De cacao zorgt ervoor dat je hart zich makkelijker opent zonder je hoofd te verliezen.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.