Mediation en bemiddeling

Wat je zelf kunt, mag je zelf doen maar soms loop je vast in het mediation traject, zelfs nadat je al veel hebt bereikt. Suzanne is er om je te helpen. Misschien zijn de afspraken al gemaakt, maar nog niet getekend. Je hebt alles goed besproken en je bent het overal over eens. Toch betekent dit niet automatisch dat alles juridisch, fiscaal of financieel goed geregeld is. Mediators en advocaten zijn namelijk niet altijd financieel planners. Maar je hoeft je geen zorgen te maken! Suzanne staat klaar om je te begeleiden en adviseren tijdens het mediation proces. Suzanne zorgt ervoor dat alle financiële aspecten worden meegenomen en dat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen!

Mediation en bemiddeling

De mediator stimuleert jou om zelf op zoek te gaan naar oplossingen en begeleid jou alleen in het proces. Soms lukt het niet om zelf de oplossingen te vinden en dan kan Suzanne jou helpen. Het succes van een mediation is ook afhankelijk van jouw bereidheid om te denken in oplossingen. Suzanne begeleidt met een neutrale blik en compleet onafhankelijk.

Suzanne verschaft inzicht in financiële (on)mogelijkheden om zo tot redelijke en werkbare afspraken te komen voor beiden. Samen met jou stellen wij een “behandelplan” op voor de toekomst en een advies met oplossingen voor jou en voor jouw advocaat /mediator. Dit behandelplan geeft inzicht en duidelijkheid. Je kunt verder en er kunnen beslissingen worden genomen over de (financiële) toekomst. Indien mogelijk moet een vechtscheiding worden voorkomen. 80% van de scheiding gaat over geldzaken. De betrokken partijen zijn bij onduidelijkheid altijd de dupe. Denk ook eens aan de betrokken kinderen. Als Suzanne met haar advies op financieel vlak een echtscheiding soepeler kunnen laten verlopen, dan is dat voor alle partijen pure winst. Winst op financieel en emotioneel vlak.

 

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.