FINANCIËLE PLANNING

Geld is niet alleen een middel om prettig te leven, maar kan ook voor onrust zorgen, vooral bij grote veranderingen. Ik sta klaar om jou te ondersteunen en alle financiële zorgen uit handen te nemen. Of het nu gaat om een reorganisatie van jouw financiën bij ingrijpende gebeurtenissen, of het maken van de juiste keuzes op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Ik ben er voor jou! Voor financiële rust en duidelijkheid, nu en in de toekomst.

 

 

FINANCIËLE PLANNING

Als het gaat om jouw financiële planning, sta ik klaar om rekening te houden met de verschillende fases van jouw leven. Ik analyseer jouw vermogen zorgvuldig en bekijk hoe we dit het beste kunnen structureren. Daarbij nemen we jouw huidige inkomen, vermogen, wensen en toekomstplannen in overweging. Samen bekijken we welke aspecten al goed geregeld zijn en waar er nog ruimte is voor verbetering. Mijn overtuiging is dat jij het leven moet kunnen leiden dat je wilt. Het leven is geen generale repetitie, en kostbare tijd vliegt voorbij terwijl we ons druk maken over de alledaagse beslommeringen. Met een financiële planning help ik je om je te focussen op wat echt belangrijk voor jou is, zodat je het maximale uit de tijd kunt halen die je nog hebt.

IK BIED BEGELEIDING BIJ:

  • Pre-relatie advies: het afstemmen van belangrijke informatie voor huwelijkse/partnerschapsvoorwaarden of een samenlevingscontract met een notaris.
  • Analyse van inkomensrisico’s bij: echtscheiding, overlijden, arbeidsgeschiktheid & werkloosheid
  • Het bieden van oplossingen om de negatieve gevolgen van inkomensrisico’s te beperken
  • Financiële planning met betrekking tot de  mogelijke opname in een AWBZ zorginstelling
  • Financiële planning voor ondernemers
  • Estateplanning; inzicht in de erfrechtelijke gevolgen bij onverhoopt overlijden en advies over het aanpassen van deze gevolgen

LIFE EVENTS

Ik help je graag bij het creëren van financiële stabiliteit tijdens ingrijpende gebeurtenissen. Op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak sta ik jou bij om de juiste keuzes te maken. Bovendien neem ik desgewenst alle vervolgacties volledig uit handen

Ik ben jouw persoonlijke financiële (life) planner. Je kunt alle of een gedeelte van jouw financiële zaken, zorgen en taken met mij delen en bij mij neerleggen. Je staat er niet alleen voor! Ik zorg voor financiële rust nu en in de toekomst.

 

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.