FINANCIËLE PLANNING

Suzanne is jouw persoonlijke financiële huisarts. Je kunt alle of een gedeelte van jouw financiële zaken, zorgen en taken met haar delen en bij haar neerleggen. Je staat er niet alleen voor! Geld helpt om prettig te leven maar kan ook voor onrust zorgen, zeker bij grote veranderingen. Suzanne zorgt voor financiële rust nu en in de toekomst. Suzanne zorgt voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen en helpt jou de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak.  Daarna neemt zij desgewenst de vervolgacties volledig uit handen.

 

 

FINANCIËLE PLANNING

In jouw financiële planning houdt Suzanne rekening met de diverse stadia van jouw leven. Suzanne analyseert jouw vermogen en kijkt hoe dit het beste gestructureerd kan worden. Dit is afhankelijk van jouw huidige inkomen en vermogen, in combinatie met jouw wensen en toekomstplannen. Suzanne laat zien welke zaken al goed geregeld zijn en waar nog iets verbeterd kan worden. Suzanne heeft de overtuiging dat jij het leven moet kunnen leiden dat je wilt. Het leven is geen generale repetitie en kostbare tijd verstrijkt terwijl we druk zijn met ‘de waan van de dag’. Een financiële planning helpt jullie te focussen op wat echt belangrijk voor jullie is. Zodat je het maximale kunt halen uit de tijd die je nog hebt.​

SUZANNE BEGELEID BIJ:

  • Pre-relatie advies: afstemming belangrijke informatie t.b.v.inhoud huwelijkse/partnerschapsvoorwaarden of samenlevingscontract met notaris
  • Analyse van inkomensrisico’s bij: echtscheiding, overlijden, arbeidsgeschiktheid & werkloosheid
  • Het aanreiken van oplossingen om de negatieve gevolgen van inkomensrisico’s te beperken
  • Financiële planning in verband met de mogelijke opname in een AWBZ zorginstelling
  • Financiële planning bij ondernemen
  • Estateplanning; inzicht in de erfrechtelijke gevolgen, indien je onverhoopt overlijdt en advies over het aanpassen van deze gevolgen.

LIFE EVENTS

Suzanne zorgt voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen en helpt de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna neemt zji desgewenst de vervolgacties volledig uit handen.

Suzanne is jouw persoonlijke financiële huisarts. Je kunt alle of een gedeelte van jouw financiële zaken, zorgen en taken met haar delen en bij haar neerleggen. Je staat er niet alleen voor! Suzanne zorgt voor financiële rust nu en in de toekomst.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere Gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling. Biedt een stevig houvast bij financieel advies.