FINANCIËLE PLANNING

Wij zijn uw persoonlijke financiële huisarts. U kunt alle of een gedeelte van uw financiële zaken, zorgen en taken met ons delen en bij ons neerleggen. U staat er niet alleen voor! Geld helpt u om prettig te leven maar kan ook voor onrust zorgen, zeker bij grote veranderingen. Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst. Wij zorgen voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen of en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak.  Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

 

FINANCIËLE PLANNING

In uw financiële planning houdt More Advice rekening met de diverse stadia van uw leven. More Advice analyseert uw vermogen en kijkt hoe dit het beste gestructureerd kan worden. Dit is afhankelijk van uw huidige inkomen en vermogen, in combinatie met uw wensen en toekomstplannen. Wij laten u zien welke zaken u al goed heeft geregeld en waar nog iets verbeterd kan worden.Wij hebben de overtuiging dat u het leven moet kunnen leiden dat u wilt.

WIJ BEGELEIDEN BIJ:

  • Pre-relatie advies: afstemming belangrijke informatie t.b.v.inhoud huwelijkse/partnerschapsvoorwaarden of samenlevingscontract met notaris
  • Analyse van inkomensrisico’s bij: echtscheiding, overlijden, arbeidsgeschiktheid & werkloosheid
  • Het aanreiken van oplossingen om de negatieve gevolgen van inkomensrisico’s te beperken
  • Financiële planning i.v.m. mogelijke opname in zorginstelling
  • Financiële planning bij ondernemen
  • Estateplanning; wij geven inzicht in de erfrechtelijke gevolgen, indien u onverhoopt overlijdt en advies over het voorkomen van deze gevolgen of aanpassen van deze gevolgen.

LIFE EVENTS

Wij zorgen voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

Wij zijn uw persoonlijke financiële huisarts. U kunt alle of een gedeelte van uw financiële zaken, zorgen en taken met ons delen en bij ons neerleggen. U staat er niet alleen voor! Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst.

Suzanne de Moor is aangesloten bij: