Over Suzanne

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Suzanne de Moor, oprichtster
van More Advice.

Mijn werk wat tevens mijn passie is combineer ik met het co-ouderschap van mijn twee dochters Rosalie en Babette. Ik probeer mijn eigen pad te volgen en te genieten van het leven. Voor mij is genieten van het leven mijn hart volgen en leven in vrijheid. Dit doe ik o.a. door yoga te beoefenen, te wandelen met mijn hondje Pip, (wave) suppen en tijd door te brengen met mijn dierbaren. Inleven in wat diverse life-events betekenen is iets wat ik inmiddels van nature doe. Een echtscheiding, ontslag of overlijden zijn ingrijpende gebeurtenissen op zowel emotioneel als financieel vlak. Waar nodig zet ik ook mijn eigen levenservaring en inzichten in, in mijn adviespraktijk. Graag help ik jou door de verschillende levensfases heen. Ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn kwaliteit om mensen met elkaar te verbinden en kennis van financiële planning, heb ik daarom besloten More Advice op te richten.  Een relatie heeft vele kanten en ik begeleid in de emotionele, financiele, fiscale en juridische kanten van het aangaan, behouden of stoppen van een relatie of samengesteld gezin.

Financiële Planning

Met More Advice bied ik cliënten de mogelijkheid om via maatwerk hun situatie en de (on)mogelijkheden goed in kaart te brengen. Financiële producten kunnen belangrijk zijn maar pas als duidelijk is welke route gevolgd moet worden. Ik hou mijn cliënten zonder enig vooroordeel een spiegel voor. Het geeft enorme voldoening om mensen weer perspectief te bieden in een nieuwe fase van hun leven. Tijd is beperkt…………… ieders leven is uniek en door te achterhalen wat écht belangrijk is, leg ik een verbinding tussen het leven en de financiële kant daarvan.

Het is mijn taak om: “cliënten hun getal te laten begrijpen, het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze willen. Ik zorg ervoor dat mijn cliënten hun gewenste levensstijl kunnen bereiken en vasthouden. Daarna begeleid ik mijn cliënten om hun financiële leven gezond te houden “ Belangrijke peilers zijn: Wonen, leven, pensioen, ondernemen, vermogen en de zorg van hun kinderen.

Ik ben ook de schakel voor cliënten die op een kruispunt staan en een lastige wending in hun leven moeten nemen. Een keuze maken is soms niet makkelijk en bijvoorbeeld al helemaal niet om een stap te gaan nemen te gaan scheiden, een relatie te verbreken of jouw dienstverband. In sommige gevallen is dit een moedig besluit wat genomen moet worden.  Als financiële huisarts ontzorg ik bij het oplossen van complexe vraagstukken. Mijn advies is: “Vraag op tijd hulp en bekijk wat de mogelijke consequenties zijn voor jouw (financiele) toekomst”

Suzanne de Moor is aangesloten bij: