You can’t stop the waves, but you can learn to surf

 

 

 

 

 

 

Suzanne de Moor

Mijn onderneming More Advice wat tevens mijn passie is combineer ik met het ouderschap van mijn twee dochters Rosalie (2009) en Babette (2011). Voor mij is belangrijk: genieten, mijn hart volgen en doordoor kunnen leven in vrijheid. Dit doe ik o.a. door; yoga en mindfulness te beoefenen, te wandelen met mijn hondje Pip, suppen en tijd door te brengen met mijn dierbaren. Als mens wil ik toegevoegde waarde bieden aan mijn cliënten door hulp te bieden op het gebied van financiële (life) planning. Een mooie uitspraak die ik ook van toepassing vind op “het leven” is ‘You can’t stop the waves, but you can learn to surf’  Een leven bestaat uit pieken en dalen, geen zon zonder maan, geen geluk zonder verdriet. Het belangrijkste naar mijn mening is meebewegen met het leven oftewel “go with the flow” en vanuit daar keuzes maken. Een echtscheiding, ontslag, ziekte, gezondheidsklachten, het starten van een eigen bedrijf, samenwonen, het veranderen van werk, verlies van een dierbare zijn ingrijpende gebeurtenissen, zowel emotioneel als financieel. Indien gewenst deel ik mijn eigen levenslessen en inzichten binnen mijn adviespraktijk. Ik help mijn cliënten door de verschillende levensfases heen en geloof in in de kracht van samenwerken. Om mijn cliënten naast financieel ook emotioneel goed te kunnen begeleiden, investeer ik veel energie en liefde in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het vergt namelijk een bepaald vermogen om mijn cliënten te helpen om te gaan met onzekerheid, goede financiële beslissingen te nemen en een gelukkig en tevreden leven te leiden. Uiteindelijk moet iedereen echter zelf verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar eigen keuzes in het leven. Het bijhouden van mijn vakinhoudelijke kennis door middel van permanente educatie is vanzelfsprekend.

Linkedin Suzanne

Financiële Planning

Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn kwaliteit om mensen met elkaar te verbinden en kennis van financiële planning, heb ik in 2014 More Advice opgericht. Hiermee bied ik mijn cliënten de mogelijkheid om via maatwerk hun situatie en mogelijkheden goed in kaart te brengen. Financiële producten zijn belangrijk, maar voordat we daarmee aan de slag gaan, is het essentieel om de juiste route te bepalen. Mijn grootste voldoening haal ik uit het bieden van een duidelijk perspectief om mijn cliënten te begeleiden naar een nieuwe fase in hun leven. Ieders leven is uniek en door te achterhalen wat écht belangrijk is, sla ik een brug tussen hun levenswijze en de financiële kant daarvan.

Het is mijn taak om: cliënten hun getal te laten begrijpen, het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze voor ogen hebben. Ik zorg ervoor dat mijn cliënten hun gewenste levensstijl kunnen bereiken en behouden. Daarna begeleid ik mijn cliënten om hun financiële leven gezond te houden  Wonen, leven, pensioen, ondernemen, vermogen en de zorg van hun kinderen zijn belangrijke aspecten. Uiteindelijk is mijn ultieme doel dat mijn cliënten een vervullend en rijk leven ervaren, zonder dat dit per se rijkdom in financiële zin betekent. Meer geld ≠ meer geluk. Ware rijkdom is de vrijheid om te tijd te besteden zoals je dat wilt.

Ik ben er ook voor degenen die op een kruispunt in hun leven staan en een nieuwe weg willen inslaan. Mijn advies is simpel: “Vraag hulp en laten we samen kijken naar de mogelijke consequenties voor jouw  (financiële) toekomst

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.