Contact

Waar kan ik je mee helpen?

More Advice

Een afspraak kan plaats vinden bij jou thuis, op het werk, op kantoor of middels (video) bellen. More Advice werkt landelijk digitaal. Op kantoor is mijn kleine kantoorhond Pip ook aanwezig. Mocht je daar een probleem mee hebben laat het dan uiteraard weten. De afspraken vinden plaats tussen 9:00 a.m. en 17:00 p.m.

Kantoor
Mijn afspraaklocatie is gevestigd in het Oude Raadhuys van Oegstgeest, 2e verdieping

Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest

E-mail: suzanne@moreadvice.nl
Tel: 06-28418123
Kvk nummer: 62425234
BTW nummer: NL002052735B78

Wandelen
Een verhelderende manier om in een rustige en natuurlijke omgeving kennis te maken. Soms is een kantoor gewoonweg niet de juiste omgeving en setting om jouw vraagstukken te bespreken. Nodig jezelf uit en kies voor wandelen door het duin en/of langs de zee. Om je heen is alles constant in beweging, het is een mooie uitdaging om mee te bewegen. Balancerend tussen dat wat van buiten op je afkomt en wat je van binnen wilt. Nieuwe inzichten gaan daar zeker bij helpen.

Voor het het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen. Mijn voorkeur gaat uit naar het invullen van het onderstaande contactformulier. Hiervoor dien je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring. Na ontvangst van het contactformulier zal ik je terug bellen. Mocht het invullen van het contactformulier niet mogelijk zijn, kun je mij mailen of bellen.

Privacyverklaring (deze kun je hier lezen)

Suzanne de Moor is aangesloten bij: