Contact

Waar kan ik je mee helpen?

More Advice

Een afspraak kan plaats vinden bij jou thuis, op het werk of op kantoor. Op kantoor is mijn kantoorhond Pip ook aanwezig (kruizing Shih Tzu x Chi Hua Hua). Mocht je daar een probleem mee hebben laat het dan uiteraard weten. 

Kantoor
Mijn 1e afspraaklocatie is gevestigd in het Oude Raadhuys van Oegstgeest, 2e verdieping

Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest

Mijn 2e afspraaklocatie is gevestigd in het Crown Plaza Business Center Keypoint te Leiden. Deze locatie is ook rolstoel toegangelijk.

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

E-mail: suzanne@moreadvice.nl
Tel: 06-28418123
Kvk nummer: 62425234
BTW nummer: NL002052735B78

Wandelen
Een verhelderende manier om in een rustige en natuurlijke omgeving kennis te maken. Soms is een kantoor gewoonweg niet de juiste omgeving en setting om jouw vraagstukken te bespreken. Nodig jezelf uit en kies voor wandelen door het duin en/of langs de zee. Om je heen is alles constant in beweging, het is een mooie uitdaging om mee te bewegen. Balancerend tussen dat wat van buiten op je afkomt en wat je van binnen wilt. Nieuwe inzichten gaan daar zeker bij helpen.

Voor het het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen. Mijn voorkeur gaat uit naar telefonisch contact. Mocht dit niet mogelijk zijn, kun je mij mailen of het onderstaande contactformulier invullen. Hiervoor dien je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring.

Privacyverklaring (deze kun je hier lezen)

Suzanne de Moor is aangesloten bij: