Advies bij echtscheiding Sassenheim

Financiële hulp bij echtscheiding Sassenheim? U bent hiervoor bij More Advice aan het perfecte adres. Suzanne de Moor, onze financieel planner (FFP), is ook gediplomeerd Echtscheidingsadviseur (RFEA). Wij zijn dan misschien niet gevestigd in Sassenheim, maar Sassenheim behoort zeker tot ons werkgebied. More Advice Financiële Planning bij echtscheidingen (en mediation) is gevestigd in het oude Raadhuis van Oegstgeest, dus prettig bereikbaar vanuit Sassenheim. Wij zijn uw financiële huisarts op het gebied van financiële planning bij scheiding, vermogensopbouw of bijvoorbeeld voor een hypotheek.

Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

HULP BIJ SCHEIDEN

Een goed echtscheidingsadvies is cruciaal omdat een echtscheiding vaak grote impact op uw leven heeft. U belandt in een emotionele en organisatorische rollercoaster. U zult in emotioneel en in financieel opzicht uw zaken weer op orde moeten krijgen. Wij helpen u om een keuze te maken op het kruispunt, waar u op dat moment op staat. Dit doen wij onafhankelijk en dus kunnen alle betrokken partijen ervan op aan, dat ons advies hen verder kan helpen. Wij voorkomen, dat verkeerde afspraken worden gemaakt of niet uitvoerbare convenanten worden gesloten. Op deze manier kiezen wij bij voorkeur voor een andere weg dan de weg van een vechtscheiding.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.