Advies bij echtscheiding Leiderdorp

Financieel advies bij echtscheiden Leiderdorp? U bent hiervoor bij More Advice aan het goede adres. Onze FFP-adviseur, Suzanne de Moor, is tevens gediplomeerd Echtscheidingsadviseur (RFEA). We zijn dan wel niet gevestigd in Leiderdorp, maar wel heel dichtbij. More Advice Financiële Planning bij echtscheidingen (en mediation) zit in Oegstgeest, net over de grens met Leiden, dus vanuit Leiderdorp makkelijk bereikbaar. Wij zijn uw financiële huisarts op het gebied van financiële planning bij scheiding, vermogensopbouw of bijvoorbeeld voor een hypotheek.

Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

HULP BIJ SCHEIDEN

Een goed echtscheidingsadvies is cruciaal omdat een echtscheiding vaak grote impact op uw leven heeft. U belandt in een emotionele en organisatorische rollercoaster. U zult in emotioneel en in financieel opzicht uw zaken weer op orde moeten krijgen. Wij helpen u om een keuze te maken op het kruispunt, waar u op dat moment op staat. Dit doen wij onafhankelijk en dus kunnen alle betrokken partijen ervan op aan, dat ons advies hen verder kan helpen. Wij voorkomen, dat verkeerde afspraken worden gemaakt of niet uitvoerbare convenanten worden gesloten. Op deze manier kiezen wij bij voorkeur voor een andere weg dan de weg van een vechtscheiding.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.