FINANCIEEL ADVIES ONDERNEMERS SASSENHEIM

Financieel advies voor ondernemers uit de Bollenstreek?  Voor financieel advies voor ondernemers/zzp’ers uit de Bollenstreek, hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zijn gevestigd aan de rand van de prachtige Bollenstreek, namelijk in Oegstgeest. Het kantoor van More Advice is gevestigd in het oude raadhuis van Oegstgeest, prima bereikbaar vanuit de gehele Bollenstreek. Wij zijn uw financiële huisarts op het gebied van financiële planning voor ondernemers / ZZP’ers, maar ook bijvoorbeeld bij scheiding, vermogensopbouw, pensioen of bijvoorbeeld voor een hypotheek. En uiteraard ook voor particulieren.

Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

FINANCIËLE PLANNING VOOR ONDERNEMERS UIT DE BOLLENSTREEK

Bij het opstellen van een financiële planning bekijken wij de diverse stadia in uw leven. Wij kijken naar uw wensen, nu en in de toekomst. Welke stappen moeten er nu genomen worden om uw doel voor later te realiseren?

Gaat dat lukken met uw huidige inkomsten en uitgaven en wat moet daar voor gebeuren als dat niet zo is? Dit zijn enkele facetten die we als financieel planner met u bespreken. 

U zoekt financiele planning op het gebied van:

  • Pre-relatie advies: afstemming belangrijke informatie t.b.v. inhoud huwelijkse/partnerschapsvoorwaarden of samenlevingscontract met notaris.
  • Analyse van inkomensrisico’s bij: echtscheiding, overlijden, arbeidsgeschiktheid & werkloosheid
  • Het aanreiken van oplossingen om de negatieve gevolgen van inkomensrisico’s te beperken
  • Financiële planning i.v.m. mogelijke opname in zorginstelling
  • Financiële planning bij ondernemen
  • Estate-planning; wij geven inzicht in de erfrechtelijke gevolgen, indien u onverhoopt overlijdt en advies over het voorkomen van deze gevolgen of aanpassen van deze gevolgen.

Dus, op zoek naar financiële planning voor ondernemers en/of ZZP’ers de gehele Bollenstreek en daarbuiten?

More Advice is graag uw partner. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Kosteloos.

LIFE EVENTS

Wij zorgen voor een financiële reorganisatie bij ingrijpende gebeurtenissen en helpen u de juiste keuzes te maken op juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Daarna nemen wij desgewenst de vervolgacties voor u volledig uit handen.

Wij zijn uw persoonlijke financiële huisarts. U kunt alle of een gedeelte van uw financiële zaken, zorgen en taken met ons delen en bij ons neerleggen. U staat er niet alleen voor! Wij zorgen voor financiële rust nu en in de toekomst.

Suzanne de Moor is aangesloten bij:

CFP®  en RES ® Keurmerk = Strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode en zorgvuldig toezicht.