Suzanne de Moor treedt toe in het bestuur RFEA​​ ​

16 november 2018

Suzanne de Moor en Edwin Zeegers zijn de nieuwe bestuursleden van de Vereniging RFEA. Zij presenteerden zich op 13 november tijdens de drukbezochte ledenmiddag in Baarn. RFEA-lid Martine Glebbeek werd door de aanwezige leden unaniem benoemd tot lid van de ledenraad.

Profilering van de toegevoegde waarde van een RFEA-adviseur is één van de speerpunten van het beleid voor de komende jaren. In 2018 is met behulp van de EchtscheidingScan een waardevolle start gemaakt met een online/social-mediacampagne gericht op specifieke doelgroepen. Deze campagne zal in 2019 worden gecontinueerd. Het vizier is echter niet alleen gericht op consumenten. Ook beroepsgroepen als mediators, scheidingsadvocaten en notarissen zijn voor RFEA belangrijke samenwerkingspartners. RFEA-voorzitter Anneke Janssen is blij met de komst van Suzanne de Moor, Edwin Zeegers en Martine Glebbeek: “Dit geeft een extra impuls aan onze marketinginspanningen. Suzanne, Edwin en Martine gaan ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan het verder op de kaart zetten van RFEA”, aldus de RFEA-voorzitter.

 

Suzanne  ” Ik ben bijzonder trots en gemotiveerd dat ik een rol mag innemen in het bestuur van de RFEA.​”

VAKINHOUD, VERENIGINGSINFORMATIE EN NETWERKEN

Zo’n 80 RFEA-leden waren in Baarn aanwezig. Zij volgden vakinhoudelijke sessies over thema’s als de lijfrente in de juridische verdeling en de fiscale afwikkeling, de koopkracht van de alimentatieplichtige en het vaststellen van het aandeel eigenwoningschuld. RFEA-lid Mabelle Mulders nam de aanwezigen ter inspiratie mee op haar klantreis.

Naast bestuurs-en ledenraads(her)benoemingen werd tijdens de ledenmiddag ook afscheid genomen van de bestuursleden Chantal Scherpenhuijzen, Floor Wissing en Mathieu Fluit. RFEA-voorzitter Janssen prees de vertrekkende bestuursleden voor respectievelijk hun bijdrage aan de professionalisering en kwaliteitsbevordering van de Stichting en de profilering van het RFEA-keurmerk.


Op de foto het nieuwe RFEA-bestuur vlnr: Suzanne de Moor, Anneke Jansen, Edwin Zeegers en Wim de Zwart

Bron: RFEA – RFEA verwelkomt nieuwe bestuursleden
​Datum: 14-11-2018