Suzanne de Moor runner-up financieel planner van het jaar 2016

15 oktober 2016

Noordwijkse Suzanne de Moor runner-up FFP-Financieel planner van het Jaar 2016 Suzanne de Moor uit Noordwijk heeft tijdens het jaarlijkse congres voor financieel planners met een minimaal verschil de tweede plaats bemachtigd bij de Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar 2016.

De gecertificeerde financieel planner van More Advice moest het afleggen tegen Geert Reyners (Rabobank Rijk van Nijmegen). Jacco Los (Comminz, Zwijndrecht) werd derde. Wie de Verkiezing won werd duidelijk na een intensief juryberaad van de beroepsorganisatie FFP en een online-stemronde onder de circa 4.000 aangesloten financieel planners. De jury beoordeelde op onder andere de integrale kennis van alle relevante financiële vakgebieden, klantgerichte vaardigheden en het vermogen om complexe financiële zaken helder en voor de klant begrijpelijk mondeling en schriftelijk te communiceren. Naamsbekendheid vergroten Met de verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar wil FFP bijdragen aan een grotere naamsbekendheid voor financiële planning.

De titel maakt voor consumenten zichtbaar dat gecertificeerd financieel planners grote toegevoegde waarde hebben voor klanten met financiële levensvragen. De verkiezing draagt daarnaast bij aan vergroting van de beroepstrots van de financieel planner. Stemprocedure Dit jaar konden voor het eerst alle circa 4.000 FFP-leden digitaal stemmen op één van de drie finalisten. In combinatie met het juryoordeel, dat zwaarder in het oordeel woog, werd na het tellen van alle stemmen duidelijk dat Geert Reyners de beste beoordeling kreeg voor zijn, tijdens de verkiezingsronde uitgewerkte, financieel plan en videopresentatie.

Zie bronnen:

http://www.blikopnoordwijk.nl/nieuws/item/8200-financieel-planner-van-het-jaar-2016-suzanne-de-moor

http://www.bollenstreekomroep.nl/nieuws/33683

http://www.duinenbollenstreekintobusiness.nu/nieuws/noordwijkse-suzanne-de-moor-runner-up-ffp-financieel-planner-van-het-jaar-2016.html