One Down; januari vloog voorbij!

8 februari 2019

Wij hadden een drukke start van het jaar en hebben onze energie mede gericht op verschillende processen om de klantbeleving nog meer te verbeteren. Gelukkig zijn er mooie software systemen op de markt waar wij dankbaar gebruik van maken. Ook zijn wij blij met onze aansluiting bij de kwaliteitsregisters FFP en RFEA.

Voor velen is het een voornemen om hun financiën eens goed uit te zoeken, maar er zijn altijd redenen dat dit toch weer niet gebeurt. Gun jezelf een pas op de plaats om te werken aan jouw financiële gezondheid dit jaar. Dat geeft echt rust! De lat ligt vaak al zo hoog; je rent, je vliegt en je voelt die welbekende druk van allerlei kanten. Of je bent gewoon lekker aan het genieten van jouw leven en de mensen om je heen en vergeet daardoor even te denken aan de toekomst.

Helaas is het, nu de feestdagen achter de rug zijn, ook de tijd dat velen massaal kappen met hun relatie. Op Google schieten de zoekopdrachten naar het woord “scheiden” als een vuurpijl omhoog. Onze tip: “Kijk eerst of je je relatie echt niet meer kunt redden door meer te investeren, want het gras líjkt vaak alleen maar groener bij de buren”. En soms kom je inderdaad tot de conclusie dat je elkaar niet meer gelukkig kunt maken en dus los moet laten. Dit is een toekomstgerichte keuze, daar kan een financieel plan perfect op aansluiten, ook om de scheiding financieel goed te regelen.

Ook bij andere life-events die voorbij komen zoals geboorte, huwelijk of samenwonen, overlijden, ziekte of ontslag is een financiële huisarts onmisbaar. Een ingrijpende gebeurtenis verandert niet alleen het NU, maar ook de toekomst. Financiële planning is een scan van jouw huidige financiële situatie en een behandelplan voor jouw toekomst. Wij maken samen een nieuw plaatje op basis van jouw wensen.

Natuurlijk kun je via “Dr. Google” veel vinden, maar net als in de medische wereld, kun je financieel ook niet zonder huisarts. Wij zijn laagdrempelig, kennen jouw situatie (of leren deze graag kennen) èn we hebben, indien nodig, toegang tot een team van specialisten. Zodoende kunnen we maatwerk verlenen en ontzorgen.

Om onze misse “een financiële huisarts voor iedereen” verder uit te dragen, hebben we ook jouw hulp nodig. Hiervoor hebben we een leuke ambassadeurscampagne ontwikkeld. Het is een mooie manier om jou te bedanken voor het ondersteunen van onze missie.

Wij kijken uit naar een betekenisvol 2019; More Advice is er klaar voor!

Uw financiële huisarts,
Suzanne de Moor