Make your own MAGIC!

6 maart 2019

Make your own MAGIC en go with the FLOW

Vergeet je niet af en toe de tijd te nemen om echt te relaxen, tijd voor jezelf te nemen en te genieten van de waardevolle mensen om jou heen? Bedenk dan, dat het echte leven zich nu afspeelt! Op een dag sta je op en realiseer je jezelf dat er geen tijd meer is om de dingen te doen die jij eigenlijk had willen doen. Maak een lijst van jouw wensen en dromen en plan deze ook echt in. Financiële planning biedt uitkomst om de haalbaarheid inzichtelijk te maken of jou te helpen met het maken van keuzes.

Zelf was ik, Suzanne, er even tussenuit om inspiratie op te doen en volledig tot rust te komen. Ik heb een heerlijke week vol yoga, suppen en surfen beleefd in Fuerteventura. Even echt tijd voor mezelf; vertragen, verdiepen, inchecken bij mezelf en bewust genieten. Los van alles en iedereen waar ik normaal gesproken zo graag voor zorg en tijd voor vrij maak.

Zo’n reis is én werkt werkelijk MAGISCH! Het belangrijkste wat ik heb meegekregen is “Go with the Flow”. Als je niet goed op je suppboard staat en niet in balans bent, val je er van af. Als je vooruit kijkt, met beide benen in de balans dan blijf je staan en beweeg je mee met de golven. Dit motto is ook van toepassing bij de (emotionele) life events die kunnen spelen in het leven zoals een echtscheiding, ontslag, overlijden, arbeidsongeschiktheid, maar ook bijvoorbeeld het starten van een onderneming. Verder kan “go with the flow” ook betekenen: genieten van wat er op je pad komt, want meestal is dat precies wat je nodig bleek te hebben.

Veel leesplezier en mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, aarzel niet en neem contact met me op.

Uw financiële huisarts,
Suzanne de Moor