Go with the flow -fijne zomer

10 juli 2023

Graag deel ik een persoonlijke ervaring die mij geraakt heeft en die ik te mooi vind om niet te delen.

Ook voel ik dat deze ervaring een positieve impact heeft gehad op mijzelf en daardoor indirect ook op mijn bedrijf More Advice. Ik was even een weekje op retraite naar een mooie plek genaamd Tribu del Alma in Spanje. Het doel was om voor mijzelf te (laten) zorgen los van alles en iedereen waar ik normaal gesproken zo graag voor zorg en tijd voor vrij maak.Daarnaast wilde ik eens ervaren hoe het is om compleet ‘‘uit te staan

Ik heb geen woorden voor deze mooie bijzondere mindfulness yoga retraite op een magische plek in de bergen. Zo fijn om te “zijn” met een mooie groep vrouwen om mij heen. Stilte, rust en ayurvedisch eten was een cadeau aan mijzelf en een complete detox voor mijn lichaam en geest. Daarnaast hebben we dagelijkse (kundalini) yoga sessies beoefend, meditaties gedaan en samen mantra’s gezongen.

Het is weer wennen uit deze bubbel en hopelijk kan ik het gevoel van rust ook in mijn dagelijkse leven af en toe weer terug vinden. De sleutel tot rust heb ik wel gevonden en dat is “zijn” met mijn emoties. “energie in beweging”. Alles stroomt weer en mijn hart danst. De rust van het echte niets doen heeft mij ook rust in mijn hoofd gegeven. Daardoor kon ik loslaten en ruimte maken voor mijn gevoel. Ik durfde ernaar te luisteren en erop te vertrouwen. Dankjewel Wineke van Aken van MettaMind voor deze onvergetelijke week en de onderstaande les: “Je gevoel is je kompas en je hoofd je persoonlijke assistent. Als je weet hoe je daarmee door het leven moet navigeren dan heb je geen twijfels meer. Dan weet jij hoe je wilt leven en kun je gelukkig zijn

Fijne dag en een mooie zomer toegewenst! Vooral nu is de tijd aangekomen van genieten, uitrusten en de energie van de zon op te pikken. Het echte leven speelt zich namelijk NU af en de mind leeft vaak in het verleden of de toekomst!

Hartelijke groet, Suzanne