Campagne Finale Financieel Planner van het jaar 2016 gestart!

31 augustus 2016

Suzanne de Moor is 38 jaar en woont in Noordwijk aan Zee met haar man, twee dochters en zoon. In Noordwijk staat haar eigen kantoor More Advice. Suzanne wil als een financiële huisarts zijn. Ze analyseert en stelt een diagnose. Urgente zaken worden meteen opgelost. Het belangrijkste is het behandelplan voor de toekomst met doorverwijzing naar andere specialisten wanneer nodig. Hiermee creëert ze de rust die mensen zoeken.

Sinds 2009 is Suzanne de Moor gecertificeerd financieel planner en lid van FFP. In de video vertelt juryvoorzitter Andrea Middel FFP CFP® uit waarom Suzanne in de finale staat en vertelt ze meer over haarzelf en haar ambitie als financieel planner.

Stem op Suzanne de Moor, dan word zij wellicht financieel planner van het jaar 2016!

Het is haar ambitie om ervoor te zorgen dat de financieel planner landelijk bekend wordt bij o.a. de advocatuur en het notariaat vanwege de noodzakelijke rol van een financieel planner in scheidingen. Ze pleit voor een financieel planner als schakel in het proces van scheiding tussen advocaat, mediator en bank of financiële instelling. Dus wil je dat zij haar ambitie waar kan maken, stem dan op haar als ambassadeur voor de stichting FFP het komende jaar!

(alleen mogelijk om te stemmen voor FFPérs). Ga naar https://ffpfinancieelplannervanhetjaar.digitaleverkiezing.nl en log in met je unieke gebruikersnaam en wachtwoord, die je 1 september ontvangen hebt via e-mail!

Suzanne wil hierbij onderstaande bedrijven bedanken voor het ondersteunen in haar bedrijfsvoering: