Over ons

Het is onze taak om: “cliënten hun getal te laten begrijpen, het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze willen. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten hun gewenste levensstijl kunnen bereiken en vasthouden. Daarna begeleiden wij onze cliënten om hun financiële leven gezond te houden

Onze missie bij het begeleiden van echtscheidingen is “Een vechtscheiding voorkomen door het bieden van oplossingen op het gebied van wonen, inkomen, vermogen en ondernemen.”

Wij willen de schakel zijn voor cliënten die op een kruispunt staan. Optreden wanneer het leven een lastige wending neemt. Als financiële huisarts onze cliënten ontzorgen bij het oplossen van financiële vraagstukken.

Mijn naam is Suzanne de Moor, oprichtster van More Advice.

Mijn werk wat tevens mijn passie is combineer ik met mijn gezinsleven, sporten en genieten van het leven. Ik realiseer mij dat het leven een deadline heeft en probeer daarom mijn mooiste leven te leiden en mijn eigen pad te volgen. Ik ben de trotse moeder van twee dochters, Rosalie en Babette en een bonuszoon Martijn. Hierdoor kan ik me goed inleven in wat diverse life-events voor mensen betekenen. Ik neem dit mee en ben niet bang om mijn eigen levenservaring in te zetten in mijn adviespraktijk.

Ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Tijdens deze periode kwam ik er erachter dat veel afgesproken (scheidings)convenanten niet uitvoerbaar waren. Ik moest mijn cliënten teleurstellen en ze weer terugsturen naar een advocaat of mediator. Dit terwijl de hele situatie al enorm veel geld en energie gekost had. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn kwaliteit om mensen met elkaar te verbinden en kennis van financiële planning, heb ik daarom besloten dit op te pakken. 

Mijn naam is Corry van Ginhoven, Praktijkondersteuner van More Advice.

Ik heb bij de Rabobank al eerder succesvol met Suzanne samengewerkt. Het is mijn tweede natuur om te ondersteunen en zet dit nu ook in binnen More Advice. Zelf woon ik in Sassenheim met mijn vriend Martijn en mijn zoon Teun. Net als Suzanne vind ik het belangrijk om te genieten van het leven en daarbij automatisch van onze vrienden en familie. Ik hou ervan om mezelf te verdiepen in gezonde voeding en een gezonde, positieve levensstijl. Verder ben ik graag buiten, hou ik van zelfgemaakt bananenbrood, yoga, essentiële oliën, onze 2 katten en qua muziek van Milow, P!nk en Passenger.

Het geeft mij voldoening om in de praktijk dé assistente te zijn die u en uw Financiële Huisarts nodig hebben binnen de omgeving van de Duin-en Bollenstreek, Leiden, Den Haag en indien gewenst ook daarbuiten.

Financiële Planning

Met More Advice bieden wij cliënten de mogelijkheid om via maatwerk hun situatie en de (on)mogelijkheden goed in kaart te brengen. Naast het financiële gedeelte fungeert uw financieel planner als onafhankelijk vertrouwenspersoon. Financiële producten kunnen belangrijk zijn maar pas als duidelijk is welke route gevolgd moet worden. Wij houden onze cliënten zonder enig vooroordeel een spiegel voor. Het geeft enorme voldoening om mensen weer perspectief te bieden in een nieuwe fase van hun leven. Tijd is beperkt…………… ieders leven is uniek en door te achterhalen wat écht belangrijk is, leggen wij een prachtige verbinding tussen het leven en de financiële kant daarvan.

Het is onze taak om: “cliënten hun getal te laten begrijpen, het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze willen. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten hun gewenste levensstijl kunnen bereiken en vasthouden. Daarna begeleiden wij onze cliënten om hun financiële leven gezond te houden”

Belangrijke peilers zijn: de woning, hun leven, dromen, pensioen, vermogen en de studie van hun kinderen. Suzanne heeft haar  specialisme omgezet in een methode die er echt toe doet voor mensen. Dit wordt gewaardeerd. Ook in haar branche, welke haar in 2016 en 2018 heeft genomineerd als financieel planner van het jaar.

Suzanne de Moor is aangesloten bij: