Over Suzanne

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Suzanne de Moor, oprichtster van More Advice.

Mijn werk wat tevens mijn passie is combineer ik met het co-ouderschap van mijn twee dochters, sporten en genieten van het leven. Ik realiseer mij dat het leven een deadline heeft en probeer daarom mijn mooiste leven te leiden en mijn eigen pad te volgen. Ik kan mij goed inleven in wat diverse life-events voor mensen betekenen. Ik neem dit mee en ben niet bang om mijn eigen levenservaring in te zetten in mijn adviespraktijk. Ik heb jarenlange ervaring in de financiële (bancaire) dienstverlening. Tijdens deze periode kwam ik er erachter dat veel afgesproken (scheidings)convenanten niet uitvoerbaar waren. Ik moest mijn cliënten teleurstellen en ze weer terugsturen naar een advocaat of mediator. Dit terwijl de hele situatie al enorm veel geld en energie gekost had. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn kwaliteit om mensen met elkaar te verbinden en kennis van financiële planning, heb ik daarom besloten dit op te pakken als onderdeel van mijn dienstverlening. Ook ben ik nog actief als bestuurslid van het RFEA (Register Financieel Echtscheidings Adviseur).

Financiële Planning

Met More Advice bied ik cliënten de mogelijkheid om via maatwerk hun situatie en de (on)mogelijkheden goed in kaart te brengen. Financiële producten kunnen belangrijk zijn maar pas als duidelijk is welke route gevolgd moet worden. Ik hou mijn cliënten zonder enig vooroordeel een spiegel voor. Het geeft enorme voldoening om mensen weer perspectief te bieden in een nieuwe fase van hun leven. Tijd is beperkt…………… ieders leven is uniek en door te achterhalen wat écht belangrijk is, leg ik een prachtige verbinding tussen het leven en de financiële kant daarvan.

Het is mijn taak om: “cliënten hun getal te laten begrijpen, het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze willen. Ik zorg  ervoor dat mijn cliënten hun gewenste levensstijl kunnen bereiken en vasthouden. Daarna begeleid ik mijn cliënten om hun financiële leven gezond te houden” Belangrijke peilers zijn: de woning, hun leven, dromen, pensioen, vermogen en de studie van hun kinderen.

Ik wil ook de schakel zijn voor cliënten die op een kruispunt staan. Optreden wanneer het leven een lastige wending neemt. Als financiële huisarts mijn cliënten ontzorgen bij het oplossen van financiële vraagstukken.

Suzanne de Moor is aangesloten bij: